Bedrijven

Wij helpen u graag met tijdelijke vervanging binnen uw zorgbedrijf of -instelling. Hierbij kunt u denken aan; vervanging tijdens ziekte of zwangerschapsverlof; inval tijdens vakantie, maar natuurlijk ook voor langere, regelmatige periodes. 

Dagbesteding
Samen met de deelnemer kijken wij naar de mogelijkheden op de locatie waar dagbesteding aangeboden wordt. Dit kan bijvoorbeeld door werken in groenvoorziening, houtbewerking, huishoudelijk werk of andere interesses. Wij vinden het belangrijk om de deelnemer het gevoel te geven dat hij of zij er weer toe doet.  Dit is een van de grootste factoren om je zelfvertrouwen en toekomstperspectief terug te winnen als persoon in de maatschappij. Hier gaan we samen mee aan de slag!

Zorgboerderij
Binnen een zorgboerderij zijn extra handen altijd welkom. Wanneer u om welke reden dan ook een extra zorgkracht nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook slaap- en weekenddiensten zijn bespreekbaar.

Gezinshuis
Ook in gezinshuizen bieden wij begeleiding. Hierbij kunt u denken aan alle mogelijke ondersteuning binnen het gezinsleven. Deelnemers meenemen voor een uitje of samen actief bezig zijn in huis. Daarnaast hebben wij oog voor individuele begeleiding. Soms kan het erg vermoeiend zijn om 24/7 met een kind bezig te zijn. Door even afstand te nemen en tijd vrij te maken voor de andere kinderen in huis, krijgen zij ook de aandacht die ze nodig hebben. Hierin kunnen wij het verschil maken door dit te faciliteren en te zorgen dat de juiste begeleiding wordt toegepast.